| ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu | |
|
+4Kyuubi Toyotomi Sachio-san Narutosak 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Narutosak
Poèet pøíspìvkù : 81 Join date : 07. 12. 08
| Předmět: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Sun Dec 07, 2008 8:51 pm | |
| cau lidi jak se dari narutosak se vraci | |
|
| |
Sachio-san
Poèet pøíspìvkù : 147 Join date : 14. 11. 08 Age : 33
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Sun Dec 07, 2008 9:34 pm | |
| - Narutosak napsal:
- cau lidi jak se dari narutosak se vraci
Konečně další člověk jo ty to nevíš já jsem Rock...Lee-san | |
|
| |
Narutosak
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Sun Dec 07, 2008 9:57 pm | |
| proc si echas staryho rocka lee je to nejlepsi i ja jsem pochopil ze je otiginal porad jen jeden opbcas si jenom vymenim fotecku | |
|
| |
Toyotomi
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 14. 11. 08 Age : 33 Location : Brno
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Mon Dec 08, 2008 5:40 pm | |
| - Narutosak napsal:
- proc si echas staryho rocka lee je to nejlepsi i ja jsem pochopil ze je otiginal porad jen jeden opbcas si jenom vymenim fotecku
Ono by se zde měl člověk jmenovat podle toho, jak se bude jmenovat ve hře...teda aspoň myslím... | |
|
| |
Narutosak
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Mon Dec 08, 2008 5:48 pm | |
| ja jenom rikam co k jeho postave vic sedne tak nemusis kritizovat muj nazor pro mne zustane jako rock lee | |
|
| |
Toyotomi
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Mon Dec 08, 2008 6:07 pm | |
| Klídek, nekritizuju | |
|
| |
Kyuubi
Poèet pøíspìvkù : 35 Join date : 18. 11. 08
| |
| |
Toyotomi
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Mon Dec 08, 2008 7:35 pm | |
| | |
|
| |
Sachio-san
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Mon Dec 08, 2008 10:45 pm | |
| - Narutosak napsal:
- proc si echas staryho rocka lee je to nejlepsi i ja jsem pochopil ze je otiginal porad jen jeden opbcas si jenom vymenim fotecku
hmm to asi jo, ale na toto fórum sem si dal postavu jakou budu mít ve hře, ale neboj ve starym fóru mám furt Rocka Lee tam to měnit nebudu | |
|
| |
Narutosak
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Mon Dec 08, 2008 11:33 pm | |
| VE STARYM FORU jsi rock lee a berute tak mozna si casem zviknu ale co ted je noviho v realu za tu dobu co ja jezdil hokejove po svete | |
|
| |
Sachio-san
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Mon Dec 08, 2008 11:55 pm | |
| | |
|
| |
Kyuubi
Poèet pøíspìvkù : 35 Join date : 18. 11. 08
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Tue Dec 09, 2008 6:51 pm | |
| To ešte staré fórum existuje ? | |
|
| |
Toyotomi
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Tue Dec 09, 2008 6:59 pm | |
| - Kyuubi napsal:
- To ešte staré fórum existuje ?
Jo, sem tam se na něj něco napíše, asi je to aktivní hlavně kvůli starším uživatelům | |
|
| |
DanielFux-Suiten Ryuu
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 18. 11. 08
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Wed Dec 31, 2008 8:58 pm | |
| Mate pravdu ale kdybyste videli zacatky NR tak byste cuceli normal 40lidi on.Ale zacalo to pomalu ubivat uz aji ja sem cil dal mene aktivni vsici bud prelezou na konohu ktera je rozjeta a jenom nam ukradla par napadu nebo skonci uplne .Ale jednou se to rozjede a bude to "masaga".to mi verte | |
|
| |
Narutosak
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Wed Dec 31, 2008 11:18 pm | |
| ja konohu a real beru zatim jinak | |
|
| |
Narutosak
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Thu Jan 01, 2009 1:46 am | |
| Ja se du rozloucit s timto rokem prece Shiroikage-sama tento rok pro Real nebyl zbytecny nebudu to moc natahovat vite ja silvestra beru trochu jinak u toho premyslim nad celym tim rokem a vlastne se loucim nadtim co jsem zazil hezkeho je to jedna z nejzajimavejsich noci ve kterym se toho hodne meni a stridaji se emoce ruzne doufam ze real kompletne odstartuje se vsim vsudy v 2009 a doufam ze bude trvat tento rok dlouho a ze nebude bolet jako tadyten a vsechno nejlepsi do noviho roku a at se naplni vase sny!!!! | |
|
| |
Sachio-san
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Thu Jan 01, 2009 10:25 pm | |
| - Narutosak napsal:
- Ja se du rozloucit s timto rokem prece Shiroikage-sama tento rok pro Real nebyl zbytecny nebudu to moc natahovat vite ja silvestra beru trochu jinak u toho premyslim nad celym tim rokem a vlastne se loucim nadtim co jsem zazil hezkeho je to jedna z nejzajimavejsich noci ve kterym se toho hodne meni a stridaji se emoce ruzne doufam ze real kompletne odstartuje se vsim vsudy v 2009 a doufam ze bude trvat tento rok dlouho a ze nebude bolet jako tadyten a vsechno nejlepsi do noviho roku a at se naplni vase sny!!!!
- Narutosak napsal:
- ja konohu a real beru zatim jinak
Uplně souhlasim s těmito věcmi co si napsal Narutosaku a taky si to přeju. | |
|
| |
Narutosak
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Fri Jan 02, 2009 12:58 am | |
| no i ve skutečnosti je to pravda ne ja tady nedělám žádné povyšování Realu nad Konohou jsou to jiné věci aspoň zatím trochu jsem Shiroikage-sama nepochopil nechci ho nějak naštvat ale ta aktivita o jeho titulu nedává znát ale zaím aspoň to neodstartovalo takže zatím se tu obejdem i bez kageho | |
|
| |
Narutosak
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Fri Jan 30, 2009 11:37 am | |
| halo halo jedu do brna tak doufam ze tam z vas nekoho potkam vim jak vypada aspon kage tak doufam ze aspon jeho tam potkam | |
|
| |
Sachio-san
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Fri Jan 30, 2009 12:53 pm | |
| - Narutosak napsal:
- halo halo jedu do brna tak doufam ze tam z vas nekoho potkam vim jak vypada aspon kage tak doufam ze aspon jeho tam potkam
Silně pochybuju protože kage neni přímo z Brna. | |
|
| |
Aneko
Poèet pøíspìvkù : 19 Join date : 15. 11. 08 Age : 31 Location : Trenčín
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Fri Jan 30, 2009 4:06 pm | |
| cccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu to je názov inak, ako vám dopadlo vysvedčko? | |
|
| |
Admin-Kumo Admin
Poèet pøíspìvkù : 123 Join date : 12. 11. 08 Location : nikkou gakure no sato
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu Fri Jan 30, 2009 5:52 pm | |
| ja mám štastie že vysvečká už nedostávam | |
|
| |
Simmon
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 18. 11. 08
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: ccvccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu | |
| |
|
| |